You are here

Politika uporabe piškotkov

Naše spletno mesto www.syngenta.si, tako kot skorajda vsa spletna mesta, uporablja piškotke, ki nam pomagajo, da vam ponudimo najboljše možne izkušnje. 

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne tekstualne datoteke, ki jih spletno mesto lahko nastavi v vaš računalnik ali mobilni aparat, ko prvič obiščete mesto ali spletno stran. Piškotek določenemu spletnemu mestu ali nekemu drugemu spletnemu mestu omogoča, da prepozna vaš aparat pri naslednjem obisku. Spletni sledilniki ali druge podobne datoteke prav tako lahko opravljajo isto nalogo. Beseda »piškotki« v tej politiki se nanaša na vse datoteke, ki informacije zbirajo na ta način.

Piškotki imajo veliko funkcij. Lahko nam, na primer, pomagajo, da si zapomnimo vaše preference, da analiziramo, kako kakovostno funkcionira naše spletno mesto, ali nam celo omogočiti, da priporočimo vsebino, za katero verjamemo, da vam je najpomembnejša.

Posamezni piškotki vsebujejo osebne informacije – na primer, če pri prijavi kliknete na tipko »zapomni si me«, piškotek bo shranil vaše uporabniško ime.

Piškotki, ki jih uporablja stran www.syngenta.si:

  • ne bo zbirala informacij, s pomočjo katerih je vas možno osebno identificirati
  • zbirala bolj splošne informacije, kot so tiste, kako so uporabniki prišli do našega spletnega mesta in kako ga uporabljajo, ali splošno lokacijo uporabnika.
  • Ne bodo se uporabljali za dajanje informacija trženjskim družbam ali medijskim oglaševalcem kot tretji strani.

 

Piškotki, ki jih uporabljamo za stran www.syngenta.si

Naziv piškotka

Opis

_ga

Uporablja se za razlikovanje obiskovalcev. (GA - Universal Analytics)

_gat

Uporablja se zaradi reguliranja števila zahtevkov. (GA - Universal Analytics)

#lang

Piškotek za jezik

ASP.NET_SessionId

To je piškotek, ki se uporablja za identifikacijo seje obiskovalcev na strežniku. Ustvari se pri prvem pristopu temu Site-u preko spletnega iskalnika obiskovalcev.

AWSELB

To je piškotek, ki ostane za AWS ELB (Elastic Load Balancer) zaradi upravljanja s sticky sessioni preko produkcijskih strežnikov.

Piškotke lahko blokirate tako, da na svojem iskalniku aktivirate nastavitev, ki omogoča zavračanje nastavitev vseh ali nekaterih piškotkov.

Vendarle, če nastavitve svojega iskalnika uporabljate zaradi blokiranja vseh piškotkov (vključno z osnovnimi piškotki), morda ne boste mogli pristopiti našim stranem deloma ali v celoti.

Povezave z drugimi spletnimi mesti Syngenta

Ta stran vsebuje hiperpovezave na druga spletna mesta, katera upravlja družba Syngenta ali drugi subjekti družbe Syngenta (»Druga spletna mesta Syngenta«). Ta Druga spletna mesta Syngenta so ločena in so zasebna spletna mesta. Vsako takšno mesto služi drugemu namenu. Na vsa Druga spletna mesta Syngenta se zato uporabljajo njihove lastne politike uporabe piškotkov. Če pristopate Drugim spletnim mestom Syngenta preko povezav na tem Site-u, prosimo vas, da si vzamete par minut in si preberete pogoje uporabe ter izjavo o zasebnosti, ki so objavljeni na vsakem Drugem spletnem mestu Syngenta, ki ga obiščete.

Povezave na druga spletna mesta

Ta Stran lahko vsebuje vgrajeno (embedded) vsebino, ki izhaja iz spletnega mesta ali povezuje na spletna mesta, katere upravljajo druge družbe, vključno s spletnimi mesti, s katerimi upravljajo tretje strani, ki nam ponujajo storitve, naše povezane družbe in druge tretje strani, vključno s spletnimi mesti družbenih medijev, kot so Youtube ali Facebook.

Kot rezultat navedenega, ko obiščete spletno stran z vgrajeno vsebino ali sledite povezavi na stran tretje strani, lahko so vam nastavljeni piškotki teh spletnih mest. Družba Syngenta nima nikakršne kontrole nad temi piškotki niti nosi kakršno koli odgovornost za te piškotke, tako, da zaradi podrobnejših informacij morate pregledati politiko uporabe piškotkov te tretje strani.

Prav tako ponujamo tudi widget »Deli stran« na nekaterih svojih spletnih straneh, kjer vsebino lahko preprosto podelite na straneh kot so Facebook, Twitter in Linkedin. Te strani piškotke lahko uporabljajo, ko ste prijavljeni na njihove storitve. Družba Syngenta nima nikakršne kontrole nad temi piškotki niti nosi kakršno koli odgovornost za te piškotke, tako, da zaradi podrobnejših informacij morate pregledati politiko uporabe piškotkov te tretje strani.