You are here

O nas...

Syngenta ima najširšo platformo tehnologij in virov za oskrbo in storitve v kmetijstvu (sredstva za varstvo rastlin, seme, biotehnologija…). Z radikalno integracijo vseh virov Syngenta ustvarja v svetu edinstven model za podporo razvoja in povečanja produktivnosti kmetijstva ter ustvarjanja dodane vrednosti za kmetijske proizvajalce. Inovativnost in jasno zavedanje nasega poslanstva predstavljata temelj nasega uspeha. Pet razlogov, zakaj verjeti našim priporočilom:

  1. Imamo ekipo vrhunsko izobraženih in usposobljenih strokovnjakov, ki nudijo najkvalitetnejšo informacijo in rešijo še tako zahteven problem v proizvodnji.
  2. Vsako leto v okviru OptiTech poskusov iščemo nove tehnološke rešitve, ki bodo jutri zagotavljale boljše pridelke, varno okolje in višje prihodke uporabnikov.
  3. Smo na voljo ljudem, kadar nas potrebujejo in z nasvetom v skladu z dobro kmetijsko prakso pomagamo pridelovalcem do boljšega in kakovostnejšega pridelka.
  4. Smo podjetje, ki vam lahko ponudi seme in varstvo, hkrati pa vam zagotavljamo strokovno podporo in velik izbor najboljših rešitev za proizvodnjo.
  5. Prisotni smo v več kot 140 državah po svetu z zaposlenimi, ki se vsak dan soočajo z reševanjem težav in skrbijo za vaš boljši jutri.

Ker nam  zaupajo milijoni   uspešnih pridelovalcev  po vsem svetu! 
Zaupajte nam tudi vi!

 

Naši cilji in vrednote

Naši cilji in vrednote

Družba Syngenta je vodilna svetovna družba na področju kmetijske dejavnosti. Zavezana...

Ljudje

Ljudje

Kultura družbe Syngenta je naravnana k pozitivnemu spodbujanju osebne in poklicne...

Raziskave in razvoj

Raziskave in razvoj

Družbo Syngenta odlikuje poglobljeno znanje o rastlinah, ki ga je pridobila v mnogih...