You are here

Share page with AddThis

Nagradna igra popolno in učinkovito varstvo

Vinska trta
28.05.2019

Popolno in učinkovito varstvo v letošnjem letu nagrajuje svoje kupce.

Vsem, ki nam boste do 1. julija 2019 poslali fotokopijo računa za nakup sretstev za varstvo vinske trte 750 g AMPEXIO + 1 L DYNALI v minimalni količini 750 g + 1 l, ali 2,25 kg + 3 l, bomo na vaš domači naslov poslali :

1) Switch unikatni brezrokavnik = 3x (750 g + 1 l)
Syngenta brezrokavnik

2) Syngenta merilni vrč in nož = 2x (750 g + 1 l)
Merilni vrč in Nož

3) Syngenta dežemeter = (750 g + 1 l)
Syngenta dežemeter

Račun naj vsebuje ime, priimek in naslov. Naprošamo vas, da računu priložite tudi spodnji kupon in nam vse skupaj pošljete na naslov:

Syngentina nagradna igra

Syngenta Agro d. o. o.
Kržičeva 3
1000 Ljubljana.

S podpisom tega obrazca dovoljujem družbi SYNGENTA AGRO d. o. o. obdelavo svojih osebnih podatkov (zbiranje, shranjevanje in uporabo), ki sem jih navedel/navedla na tem obrazcu, za namene obveščanja o novostih, dogodkih in promocijah s področja fitofarmacevtskih sredstev in semen, s strani družbe SYNGENTA AGRO d. o. . Prav tako izrecno soglašam in dovoljujem fotografiranje, shranjevanje fotografij ter javno objavo fotografij na socialnih medijih družbe SYNGENTA AGRO d. o. o., ki bodo nastale na s strani družbe SYNGENTA AGRO d. o. o. organiziranih prireditvah. Seznanjen/a sem, da bo družba SYNGENTA AGRO d. o. o. osebne podatke obdelovala izključno za namene obveščanja o novostih, dogodkih in promocijah s področja fitofarmacevtskih sredstev in semen. Seznanjen/ a sem, da bodo osebni podatki s strani družbe SYNGENTA AGRO d. o. o. varovani skladno z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Uradni list RS, št. 86/04, 113/05-ZInfP, 51/07-ZUstS-A, 67/07, 94/07-UPB1 Izjavljam, da sem seznanjen/a, da lahko kadarkoli, brez potrebe po utemeljitvi, umaknem svoje soglasje za obdelavo svojih osebnih podatkov tako, da pisni preklic svojega soglasja pošljem priporočeno po pošti na naslov družbe SYNGENTA AGRO d. o. o., Kržičeva 3, 1000 Ljubljana.