Katalogi za seme, krepitev in varstvo rastlin

Zakaj verjeti našim priporočilom:

Imamo ekipo vrhunsko izobraženih in usposobljenih strokovnjakov, ki lahko vedno nudijo najkvalitetnejšo informacijo in rešijo še tako zahteven problem v proizvodnji. Vsako leto v okviru OptiTech poskusov iščemo nove najboljše tehnološke rešitve, ki bodo jutri zagotavljale boljše pridelke, varno okolje in višje prihodke naših uporabnikov. Smo vedno na voljo ljudem, kadar nas potrebujejo in z nasvetom vedno v skladu z dobro kmetijsko prakso pomagamo pridelovalcem do boljšega in kakovostnejšega pridelka. 

Želimo vam veliko uspeha v novi pridelovalni sezoni. V kolikor potrebujete dodatne informacije, nas pokličite.
Vaš Syngenta team

 

Koruza hibridi in varstvo

Izbor hibridov

Koruza je najbolj zastopana kultura na naših poljih. Kljub temu, da ekonomika

Syngenta, namenjeni varstvu poljščin pred boleznimi, škodljivci in pleveli, ki so trenutno v prodaji na slovenskem tržišču.

Varstvo poljščin

Za vse pridelovalce, ki v tehnologiji pridelave pšenice želite nekaj več, smo

varstvo vinske trte

Varstvo vinske trte

Pred vami je brošura podjetja Syngenta Agro, namenjene zaščiti vinske trte. Trta je

Varstvo krompirja

Varstvo krompirja

V brošuri, ki je pred Vami, so zbrani vsi pripravki družbe Syngenta, namenjeni

Sredstva za krepitev rastlin | Syngenta | Slovenija

Kaj so biostimulatorji ?


Različni abiotskii dejavniki povzrocajo številne težave v rastlinski pridelavi, zmanjšujejo količino in kakovost pridelkov ter ogrožajo ekonomsko stabilnost kmetij in kmetijskih podjetij.

V družbi Syngenta smo te dejavnike prepoznali kot vse večjo grožnjo pridelovalcem in zato našo strategijo usmerili tudi na področje biostimulatorjev. S ciljem povečanja tolerance na abiotski stres, izboljšanja kakovostnih lastnosti pridelkov, spodbujanja življenja v tleh ter spodbujanja absorbcije hranil. Vse z namenom ublažiti padec pridelka in ohraniti...