Fungicid za zahtevne razmere

Žita
Uresniči vse kar obljublja

Za zagotavljanje pridelka je ključnega pomena ohranjanje zdrave listne mase, zato priporočamo, da uporabite najmočnejšo rešitev - izberite ELATUS® Era!

Edinstvena formulacija fungicida ELATUS® Era na površini lista naredi homogeno in učinkovito fungicidno prevleko, hkrati pa zagotavlja hitro prodiranje aktivnih snovi v notranjost lista. 2 uri po tretiranju je večji del učinkovin že v listu, brez nevarnosti za izpiranje z dežjem.

ELATUS® Era zagotavlja delovanje v različnih stadijih razvoja bolezni; vsebuje namreč dve izredno učinkoviti a. s. z različnimi načini delovanja, kar popolnoma zaustavi razvoj bolezni.

ELATUS® Era se ponaša z najdaljšim preventivnim delovanjem, tudi do 40 dni po aplikaciji. Rastline ostajajo zdrave, voda in hranilne snovi brez preprek potujejo od korenin do zdravih listov.  In samo zdrava listna masa lahko zagotavlja nemoteno tvorbo asimilatov ter njihovo premeščanje v razvijajoči se klas. 

ELATUS® Era je fungicid širokega spektra in je eden redkih fungicidov, ki zagotavlja delovanje na sve najpomembnejše bolezni lista in klasa.

ELATUS® Era lahko mešamo z večino foliarnih gnojil in insekticidov, registriranih v pšenici, brez da bi pripravek izgubil na hitrosti vezanja in prodiranja v list, kakor tudi brez bojazni, da bi izgubil učinkovitost delovanja na bolezni.

VEČ ....