Agroline | Syngenta | Slovenija

You are here

 • #Ostanimopovezani

  Spoštovani!

  Ker nam trenutne razmere ne dovoljujejo, da bi se srečali na naših tradicionalnih zimskih predavanjih in OptiTech srečanjih, smo Za Vas pripravili set virtualnih delavnic – spletnih predstavitev, ki smo jih poimenivali Agroline in s katerimi želimo z Vami podeliti informacije o naši ponudbi. Seznanili Vas bomo z novostmi, predvsem pa podali priporočila, za katere verjamemo, da Vam bodo olajšala odločitve ter pomagala pri reševanju težav, s katerimi se boste v Vaši proizvodnji srečevali.

  Vse deleavnice lahko najdete tudi na našem Youtube kanalu. https://www.youtube.com/user/SyngentaSlovenija

 • Spoštovani pridelovalci koruze!

  S predanim delom, z razvojem ter s številnimi raziskavami in poskusi Vam že leta skušamo zagotavljati najboljšo genetiko in sredstva za varstvo rastlin. Vse z namenom, da bodo Vaši pridelki čim višji, čim bolj zanesljivi, čim bolj kakovostni. Sodobni hibridi, preverjeno varstvo in ekipa vrhunskih strokovnjakov, ki so vedno pripravljeni svoje znanje in izkušnje deliti z Vami, so zanesljivi koraki, ki vodijo do uspešne proizvodnje.

   

Povpraševanje po kvalitetni pšenici raste iz leta v leto, prav tako pa narašča tudi povpraševanje po kvalitetnih pekovskih proizvodih. Zaradi vse večjih zahtev po visokem pridelku, ki ga želijo pridelovalci in povpraševanja po visoko kakovostni pšenici, ki jo želijo mlinarji, je tudi podjetje Syngenta v zadnjih letih vlagalo precej truda, da bi v pridelavo žit na slovenskem trgu uvedli ustrezno tehnologijo, ki bo zagotavljala najboljšo možno kvaliteto in pridelek.