You are here

Share page with AddThis

Ljudje

Z navdušenjem za inovacije pomagamo kmetovalcem po vsem svetu reševati izzive, s katerimi se srečuje kmetijstvo. Z vse večjimi izzivi se večajo tudi poslovne priložnosti. To povečuje tudi možnosti zaposlenih za pospeševanje in razvoj karier v dinamičnem ter spodbudnem delovnem okolju. 

Če ste zaposleni pri Syngenti, imate priložnost sodelovati pri različnih projektih in reševati pomembne težave, ki se uvrščajo v sam vrh naše industrije. Naši zaposleni imajo tudi možnost za mednarodno uveljavitev, in sicer v obliki svetovne kariere ali sodelovanja s sodelavci v več kot 90 državah po svetu.

Vodje aktivirajo zmožnosti zaposlenih
Kultura družbe Syngenta je naravnana k pozitivnemu spodbujanju osebne in poklicne rasti z ustvarjanjem priložnosti za vsakodnevno učenje ter rast. Naša razsežnost in obseg kariernih možnosti zagotavljata priložnosti za zaposlene, da se odlikujejo s spodbujanjem svojih zmožnosti. Vsak zaposleni ima načrte za razvoj kariere, te pa redno pregleduje njegov neposredni vodja in se z zaposlenim o njih tudi pogovarja. 

Naša družba izjemno poudarja razvoj kulture, vodstvenih spretnosti in spretnosti pri upravljanju odnosov, zlasti veliko sredstev namenja razvojnim programom ter dogodkom. Svetovni program za razvoj vodstvenih spretnosti naše družbe vodjem ne pomaga samo izboljšati učinkovitosti njihovega poslovnega vodenja, temveč tudi spretnosti za poučevanje zaposlenih.

Kultura naše družbe 
Namen našega poslovanja je prebujanje potenciala rastlin z vrhunskimi znanstvenimi postopki in poglobljenim razumevanjem rastlin, s tem pa strankam pomagamo pridelati hrano za vse večjo populacijo.